Kaip sukurti mažą verslą nemetant pagrindinės veiklos

Idea to Income: Your 27-Day Plan to Side Hustle Success

Klausydamas šią knygą pagalvojau – c’mon, esu jau visai patyręs startaperis, o klausausi tokias knygas. Na, prilygintinas “Startapai žaliems”:) Kitavertus, “kartojimas – visų mokslų ir įgūdžių motina”, pasakiau sau ir užbaigiau klausyti ją iki galo.

Knyga apie tai, kad nebūtina mesti visko, ką darote dabar. Atsisakyti pagrindinio pajamų šaltinio, taip sudeginant visus tiltus ir priverčiant save varyt pilnais gazais pirmyn. Autorius siūlo 27 dienų planą – nuo idėjų generavimo, testavimo iki marketingo tam, kad prasitestuotumėte savo idėją ir įgytumėte naujų įgūdžių, tuo pat metu sąžiningai atlikdami savo pagrindinę veiklą ir nevokdami darbdavio laiko savo reikmėms.

Knygos pagrindinė idėja – per 27 dienas uždirbti bent keletą eurų ar dolerių ir tokiu būdu įsitikinti, ar jūsų modelis veikia. Tai gali būti knygų rekomendavimo blog’as, gali būti receptų ar iliustracijų pardavimas.

Per pirmą savaitę sugeneruosite idėjas ir pradėsite jas vertinti.

Antroji savaitė bus skirta nuspręsti kuri idėja verta jūsų dėmesio.

Na, o per trečiąją nustatysite kainodarą, sukursite apmokėjimo ir pristatymo procesus bei kitas verslo funkcijas. Ar skaityti? Skaitykite, jei jums patinka susidaryti planą ir jį vykdyti. Didelių naujienų nebus, bet skaityti verta.

Detalesnį (bet ne visą) sąrašą rasite StartupNation įraše. Na, o knygą radau Amazon.