Didelės ir svarbios vadovų atrankos – Šarūnas Dyburis

Šarūną atsimenu nuo mokyklos laikų – tuo metu KTU Gimnazija ir J. Balčikonio gimnazija buvo nusprendusios draugauti, tai va kažkaip ir matėmes iš tolo. Vėliau, atsirado bendrų pažįstamų ir taip po truputį susipažinome.

Šarūnas, neskaitant keleto menkų paklydimų, visą savo karjerą kryptingai dirba su HR – žmogiškais ištekliais, o jei dar konkrečiau – aukščiausio lygio vadovų atrankomis. Jis yra vienas iš keleto žmonių, konfidencialiai bendraujantis su akcininkais ir valdybos nariais, šiems dairantis naujų galimybių ar pokyčių. Skamba intriguojančiai, suprantu. Tačiau už to slypi kruopštus, delikatus ir metodiškas atrankos procesas. Ne kartą girdėta istorija ir apie tai, kaip užsakovai kreipiasi ieškodami žmogaus tam tikrai funkcijai, o išeina su sisteminiu sprendimu. Tai, mano galva, yra brandaus partnerio požymis.

Dabar Šarūnas vadovauja AIMS International Lietuvoje, savo paties dėmesį sutelkdamas į FMCG, prabangos prekių ir gamybos sritis. Jei jūs manote, kad jau esate užaugęs ir galite vadovauti vidutinei ar didesnei įmonei ar jos padaliniui, jums reikėtų susipažinti su Šarūnu.