Puslapiai, baneriai ir svetainės – Andrius Avinas

Su Andriumi susipažinau brūkštelėjęs trumpą žinutę į LiMA – Marketingo asociacijos forumą. Lietuvoje pilna interneto puslapių darytojų, tačiau jų tarpe labai daug diletantų, apsiimančių daug ir nepadarančių nieko.

Andrius ir jo nedidelė skaitmeninė agentūra Adguns kuria svetaines, banerius ir landing pages, dėl kurių mes ir susipažinome. Man nuo pat pradžių patiko jo supratimas ko reikia verslui, kad neužtenka svetainės ar puslapio. Reikia registracijos formos, reikia būdų patogiai redaguoti ir įkelti turinį, reikia sudėlioti sprendimo architektūrą taip, kad gautume maksimalų rezultatą SEO, greičio, patogumo ar kitiems tikslams pasiekti.

Dabar, po keleto metų patirties, žinodami vienas kito įpročius, silpnas ir stipriąsias vietas, projektus įveikiame žaibo greitumu – aš pasiruošiu sprendimo architektūrą, sistemos sudedamąsias dalis ir dažniausiai pateikiu užduotį taip, jog Andrius ir jo komanda ją įveikia per dieną ar dvi. Kartu esame įveikę ne mažiau nei 4-5 didesnius projektus, neskaičiuojant gerokai daugiau nedidelių konsultacijų.

Kada rekomenduoju Andrių? Kai reikia pasitikėti kažkuo, kai esate nedidelis ar vidutinis verslas ir neturite galimybių (laiko ar kompetencijų) sugalvoti sprendimą ir jį įgyvendinti. Andrius yra puikus projektų vadovas, gebantis tai padaryti už jus.